φορτωτής
  • Δωρεάν μεταφορικά  για παραγγελίες άνω των 50€

Υπηρεσίες Προσώπου

Φωτογράφιση & Ανάλυση δέρματος

Η προηγμένη τεχνολογία του VISIA® προσφέρει υψηλής ανάλυσης απεικόνιση του δέρματος, δίνοντας την δυνατότητα να αξιολογήσει με λεπτομέρεια και να καταγράψει όλα τα προβλήματα σε όλα τα επίπεδα.

Αναγνωρίζει και εντοπίζει όλες τις κυτταρικές βλάβες που έχουν προκληθεί απ τον ήλιο και όχι μόνο όπως μελαγχρωματικές κηλίδες και πανάδες, ευρυαγγείες, μελάσματα, ακμή, φραγμένοι πόροι και ρυτίδες.

Η τεχνολογία του VISIA® εντοπίζει και τις κυτταρικές βλάβες οι οποίες δεν φαίνονται με γυμνό μάτι και επιπρόσθετα προσεγγίζει την πιο αποτελεσματική μέθοδο περιποιήσεων αλλά και προιόντων που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη δέρματος, ακόμα και στην πιο απαιτητική.

Παρέχει ουσιαστικές και πολλαπλές αξιολογήσεις του δέρματος στην οθόνη, κάνοντας δυνατή τη συγκριτική ανάλυση με φωτογραφίες πριν και μετά. Πιο συγκεκριμένα οι αξιολογήσεις που προσφέρει είναι: κηλίδες, UV κηλίδες, πόροι, ρυτίδες, υφή, πορφυρίνες, κόκκινες περιοχές και καφέ κηλίδες.

Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Ο καθαρισμός προσώπου είναι ίσως η πιο βασική περιποίηση για την έναρξη της βασικής φροντίδας του δέρματος. Μη επεμβατική πρακτική απομάκρυνσης νεκρών κυττάρων και σμήγματος με στόχο την ρύθμιση της λιπαρότητας, την άμεση βελτίωση υφής και λάμψης της επιδερμίδας. Συνήθως η εφαρμογή γίνεται στο πρόσωπο αλλά και στην περιοχή της ράχης και του στέρνου εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Στο χώρο μας συνδυάζουμε τον βαθύ καθαρισμό με την αποτοξίνωση για αποτελέσματα που διαρκούν.

Ο συνδυασμός του Environ Ionzyme® DF II machine με τη χρήση vapeur (ατμοποιητή) για τη διάνοιξη των πόρων και η εξαγωγή σμίγματος προάγει το υγιές δέρμα.

Τι όφελος θα έχω από έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου;

– Απομάκρυνση από τα μαύρα στίγματα

– Πιο λεία και ομοιόμορφη επιδερμίδα

– Καλύτερη απορροφητικότητα κι εφαρμογή προΐόντων και μακιγιάζ

Τι χρειάζεται να γνωρίζω και ποιος μπορεί να κάνει;

– Μπορούν να υποβληθούν όλοι αφού κριθεί αναγκαίο ακόμα και παιδιά με τη συναίνεση των γονέων.

– Αποτελεί αρχικό στάδιο και προηγείται όλων των περιποιήσεων.

– Η συχνότητα καθορίζεται με βάση τις ανάγκες κάθε δέρματος

– Δίνονται συγκεκριμένες οδηγίες για το επόμενο 24ωρό

– Συνήθως ακολουθεί  ένας ήπιος δερματικός ερεθισμός ο οποίος παρέρχεται σε διάστημα λίγων ωρών

-Γίνεται με εξειδικευμένα επαγγελματικά δερμοκαλλυντικά που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και προστασίας του δέρματος.

Επαγγελματικά πρωτόκολλα με το Environ Ionzyme® DF II machine

Το Environ Ionzyme® DF II machine σχεδιάστηκε ειδικά για περιποιήσεις προσώπου προσφέροντας ένα μοναδικό συνδιασμό ιοντοφόρεσης και σονοφόρεσης. Αυτό το δημιουργικό σύστημα ενισχύει τη διείσδυση των ενεργών βιταμινών και πεπτιδίων που εμπεριέχονται στα προιοντα Environ Skin Care, παρέχοντας γρηγορότερα και άμεσα αποτελέσματα.

Το μηχάνημα εισάγει τη χρήση της παλμικής ιοντοφόρεσης, τη χρήση ενός ειδικά παλλόμενου ηλεκτρικού ρεύματος για τη διευκόλυνση της διείσδυσης των βιταμινών στα κύτταρα και τη χαμηλή συχνότητα σονοφόρεσης, με τη χρήση ηχητικών κυμάτων  για τη μεταφορά μορίου βιταμινών μέσω δέρματος.

Η τεχνική αυτή είναι ζωτικής σημασίας και μπορεί να φτάσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Μια σειρά περιποιήσεων μπορεί να βοηθήσει στον καλύτερο έλεγχο της παραγωγής χρωστικών, την αποκατάσταση της φυσιολογικής ροής του αίματος και την κατάλληλη οξυγόνωση του δέρματος.

Έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί μια ποικιλία προβλημάτων του δέρματος όπως:

• ιστός ουλής • προβληματικό δέρμα και ουλές ακμής • φωτογήρανση και ανομοιόμορφος τόνος δέρματος • χρωματισμός • λεπτές γραμμές και ρυτίδες • διεσταλμένοι πόροι και ανομοιόμορφη υφή του δέρματος • θαμπό, ξηρό, λεπτό, χαλαρό δέρμα • ροδόχρου ακμή • μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια • ευαίσθητο δέρμα • ραγάδες.

Δερμοαπόξεση με διαμάντι Pristine™ Viora

Μια ασφαλής, μη επεμβατική μέθοδος ανάπλασης δέρματος που καθαρίζει σε βάθος και διεγείρει το δέρμα χρησιμοποιώντας κεφαλές με μεγάλη πυκνότητα διαμαντιών κοπής laser. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων  ενώ ταυτόχρονα διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η επιφανειακή κυκλοφορία του αίματος, μέσω της ήπιας αναρρόφησης του δέρματος.

Το δέρμα φαίνεται λείο, φωτεινό από την πρώτη κιόλας συνεδρία χωρίς τραυματισμούς.

Το Pristine™ Viora βελτιώνει την εμφάνιση:

– Λεπτών γραμμών και ρυτίδων

-Ουλών ακμής

-Διεσταλμένων πόρων

-Ηλιακών φακίδων

-Ανομοιγενούς υφής δέρματος

Φωτοθεραπεία με Dermalux®

Η  πολύβραβευμένη Dermalux® Led Phototherapy είναι η κορυφαία, μη επεμβατική μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη δύναμη του φυσικού φωτός για ορατά αναζωογονημένο, νεανικό και υγιές δέρμα.

Με μια μόνο συνεδρία επαναφορτίζονται με ενέργεια τα κύτταρα του δέρματος με αποτέλεσμα την άμεση επαναφορά λάμψης της θαμπής και κουρασμένης επιδερμίδας.

Η ενέργεια του φωτός διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης επιταχύνοντας την ανανέωση των κυττάρων. Μια σειρά συνεδριών προσφέρει ορατά αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας, δρα σε όλες τις προβληματικές καταστάσεις του δέρματος, προάγοντας ένα υγιές και ζωντανό δέρμα.

Ενώ είναι γνωστό ότι η συνεχόμενη έκθεση στο υπεριώδες φως είναι βλαβερή, κλινικά επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα ελεγχόμενα επίπεδα του κόκκινου, μπλε και υπέρυθρου φωτός ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνουν την κυκλοφορία, μειώνουν την ερυθρότητα και τον ερεθισμό καθώς επίσης δρουν αποτελεσματικά στη μείωση των βακτηριδίων στο δέρμα.

Το Dermalux® είναι απαλλαγμένο από θερμότητα, χωρίς χημικά και δεν βλάπτει το δέρμα. Παρέχει ασφάλεια και χαρίζει πολλαπλά οφέλη για όλους τους τύπους δέρματος χωρίς χρόνο αποκατάστασης.

Συγκεκριμένα με το Dermalux® Led επιτυγχάνεται:

• αντιβακτηριδιακή δράση • καταπολεμά την ακμή χωρίς ερεθισμό • καλμάρει το προβληματικό δέρμα • διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης • μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες • αυξάνει την ενυδάτωση • χαρίζει λάμψη • μειώνει ερεθισμούς και φλεγμονές • ρυθμίζει και μειώνει υπερμελαγχρώσεις • ιδανικό για όλα τα ευαίσθητα δέρματα

Peels

Professional chemical peels

Τι είναι το peel;

Τα χημικά πήλινγκ εξελίσσονται ραγδαία στη νούμερο 1 μέθοδο για τη βελτίωση των προβληματικών καταστάσεων του δέρματος. Στο χώρο μας εφαρμόζουμε τα χημικά πήλινγκ της medik8 που είναι επαγγελματικής ισχύος με απολεπιστικά οξέα που εφαρμόζονται στο δέρμα για να βοηθήσουν στην ορατή αναδόμηση και επανόρθωση της επιδερμίδας.

Μπορούν να μειώσουν δραματικά την εμφάνιση ρυτίδων, δυσχρωμιών και ατελειών χωρίς ταλαιπωρία.

Όλα τα peels είναι ειδικά σχεδιασμένα με την τεχνολογία βραδύας αποδέσμευσης, μεταφέροντας τα οξέα σταδιακά με την πάροδο του χρόνου ώστε το δέρμα να μην ταλαιπωρείται.

Εξατομικευμένα πρωτόκολλα που ταιριάζουν σε όλους στοχεύοντας σε διαφορετικές ανάγκες παρέχοντας άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Έτσι επιτυγχάνεται η διέγερση παραγωγής κολλαγόνου, η λεύκανση, η ρύθμιση λιπαρότητας και η καταπολέμηση των βλαβών της ακμής, η μείωση σημαδιών πρόωρης γήρανσης για ορατά πιο λεία και φωτεινή επιδερμίδα χωρίς ατέλειες.

Πώς θα αισθάνεστε το δέρμα σας μετά τα peels;

Μετά από 24 ώρες θα αισθάνεστε ένα τράβηγμα στο δέρμα το οποίο μπορεί να φαίνεται και ελαφρώς ερυθρό. Σε τρεις ημέρες το δέρμα μπορεί να αρχίσει να απολεπίζεται, όμως μέσα στη βδομάδα θα το βλέπετε πιο καθαρό, πιο υγιές και με πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Να θυμάστε πάντα να εφαρμόζεται το αντηλιακό σας αφού για τρεις με πέντε ημέρες το δέρμα σας θα είναι πιο ευαίσθητο στον ήλιο.

Cool peels

Η μοναδική τεχνολογία Cool peel® της Environ είναι μία επαναστατική, μη επεμβατική, έξυπνη τεχνολογία peeling ανανέωσης σχεδιασμένη από τον Dr. Des Fernandes  η οποία με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα μπορεί να βελτιώσει και να ανανεώσει ορατά την επιδερμίδα. Ζήστε την εμπειρία Cool peel® και δείτε τη διαφορά στο δέρμα σας μέσω της αποκλειστικής μας Επιστήμης της Ομορφιάς.

Αντιμετωπίστε καταστάσεις όπως τα σημάδια πρόωρης γήρανσης, φωτογήρανσης, κηλίδες, λεπτές γραμμές.

Χαρίζει άμεση λάμψη και αναζωογόνηση στο ξηρό, θαμπό και κουρασμένο δέρμα επαναφέροντας τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο του.

Βελτιώνει την εμφάνιση του ερεθισμένου, ακνεΐκού δέρματος συμβάλλοντας στην αποσυμφόρηση των πόρων και την απομάκρυνση του περίσσιου σμήγματος.

Ενδείξεις:

•Φθινόπωρο-χειμώνας •Ακμή •Ροδόχρου ακμή •Λιπαρότητα •Διεσταλμένοι πόροι •Ουλές •Θαμπό και ασφυξίακο δέρμα •Ρυτίδες

TKN™ Dermapen

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MICRONEEDLING

Το TKN™ Dermapen είναι μία συσκευή micro needling, η οποία θεωρείται ως το χρυσό πρότυπο της τεχνολογίας μικρόβελόνων. Η συσκευή αυτή καλύπτεται με μικροσκοπικές βελόνες ώστε να προκαλεί μικροτραυματισμούς στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτοί οι τραυματισμοί στην πραγματικότητα  ωθούν το δέρμα να διεγείρει τη φυσική ικανότητα του να παράγωγει εκ νέου κολλαγόνου. Το κολλαγόνο σχηματίζει ισχυρές, αδιάλυτες ίνες που χρησιμεύουν ως συνδετικός ιστός μεταξύ των κυττάρων.

Οι μικρονυγμοί που προκαλούνται από το TKN™ Dermapen επιτρέπουν στο δέρμα να μεταφέρει στοχευμένα τοπικά περισσότερα θρεπτικά συστατικά, επιτρέποντας τη διείσδυση βαθιά μέσα στους ινοβλάστες του δέρματος και τροφοδοτώντας τα κύτταρα στο δέρμα και τα βασικά στρώματα. Αυτή η διαδικασία βοηθά στην αύξηση της απορρόφησης των δραστικών συστατικών στο δέρμα, διεγείροντας την αποκατάσταση σε κυτταρικό επίπεδο και επιτυγχάνοντας την αναγέννηση των επιδερμικών κυττάρων του δέρματος.

Άμεσα αποτελέσματα εφαρμογής του TKN™ Dermapen σε:

•Ρυτίδες •Ραγάδες •Ουλές •Ουλές ακμής •Δυσχρωμίες δέρματος •Λεπτές γραμμές  •Χαλαρό δέρμα  •Διεσταλμένοι πόροι  •Τριχωτό κεφαλής

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 1 ώρα και 15 λεπτά και ο χρόνος αποθεραπείας είναι περίπου 24 ώρες.

Lash Lift

Για όμορφες καμπυλωτές βλεφαρίδες με αποτέλεσμα που διαρκεί.

Μία απλή περιποίηση η οποία ενισχύει το βλέμμα σου.

Με τα μοναδικά προϊόντα Elleebana.

Ακαταμάχητες  ανασηκωμένες βλεφαρίδες που διαρκούν, σε μόλις 1 ώρα.

Μία επαγγελματική συνεδρία είναι το μόνο που χρειάζεται για να δώσουμε μία ελκυστική καμπύλη στις βλεφαρίδες και το αποτέλεσμα παραμένει ακόμα και μετά από ντους ή μπάνιο στη θάλασσα για 6-8 εβδομάδες.

Η κατάλληλη λοιπόν συνεδρία για όσες γυναίκες θέλουν να δώσουν ένα boost στις βλεφαρίδες τους, αλλά και για εκείνες που προτιμούν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα σε σχέση με τα extensions.

Πρόκειται για μία τεχνική θρέψης των φυσικών βλεφαρίδων αφού κατά τη διάρκεια της τεχνικής εφαρμόζουμε προϊόντα επαγγελματικής χρήσεως ενίσχυσης βιταμινών και ενυδάτωσης.

-Γρηγόρη εφαρμογή ( 1 ώρα )

-Ανώδυνη διαδικασία

-Έντονο αποτέλεσμα με εφέ πιο πυκνών βλεφαρίδων

-Φυσική καμπύλη

-Επιλογή βαφής βλεφαρίδων για αποφυγή χρήσης μάσκαρας

X
Κάντε εγγραφή στο Newsletter Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλες μας τις προσφορές!