φορτωτής
  • Δωρεάν μεταφορικά  για παραγγελίες άνω των 50€

Μασάζ σώματος - Ρεφλεξολογία - Ηλεκτροβελονισμός

Massage Σώματος

•ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Μετά από έντονη άσκηση ή την ένταση της καθημερινότητας, το μασάζ είναι σε θέση να απομακρύνει τη κούραση και να προσφέρει στον οργανισμό σας μια συνολική χαλάρωση και μια εναλλακτική λύση κατά του πόνου.

Πέρα από την τόνωση του δέρματος και των μυών, που αποτελούν και τους βασικούς λόγους που κάποιος επιλέγει το μασάζ, τα  οφέλη είναι πολύ περισσότερα. Ένα από τα σημαντικότερα θα λέγαμε είναι η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και η επαναφορά του καρδιακού παλμού σε φυσιολογικά επίπεδα.

Η βασική ιδιότητα είναι η μείωση του στρες και της κόπωσης. Και όπως είναι γνωστό, το στρες προκαλεί έναν σημαντικό αριθμό προβλημάτων στην υγεία ενός ανθρώπου. Κατά συνέπεια, το μασαζ σώματος:

-Μειώνει συσπάσεις και κράμπες.

-Μειώνει τη συχνότητα των ημικρανιών.

Μετά από μια συνεδρία μασάζ, παρατηρούνται λιγότερες κρίσεις και πιο ξεκούραστος ύπνος.

-Συμβάλλει στη μείωση του πόνου από την άσκηση.

Το μασάζ μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από την φλεγμονή των σκελετικών μυών που έχουν καταπονηθεί από την άσκηση

-Προσφέρει ανακούφιση από τον χρόνιο πόνο.

Μετά από λίγες μόνο συνεδρίες μειώνεται αρκετά η ένταση του πόνου σε αρθρίτιδες, ινομυαλγίες, δισκοπάθειες, εκφυλιστικές αρθρώσεις κ.α.

•ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Απευθύνεται σε αθλητές, αλλά και σε όσους αντιμετωπίζουν μυοσκελετικά προβλήματα. Ειδικά για τους αθλητές, και κυρίως για όσους καταπονούνται πολύ, συνιστάται ως απαραίτητο μέρος για το πρόγραμμά τους, γιατί συμβάλλει καταλυτικά στην πρόληψη τραυματισμών.

Δρώντας στους μύες, στους συνδέσμους, στις αρθρώσεις και τον νευρικό ιστό, με ειδικές μαλάξεις και με την κατάλληλη πίεση, ωστόσο, προάγουμε συνολικά την ευεξία του σώματος.

Ρεφλεξολογία

Η ρεφλεξολογία είναι μια μέθοδος που στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα και την ράχη των ποδιών.

Στο πέλμα υπάρχουν 7.200 νευρικές απολήξεις!

Αυτές οι εξειδικευμένες πιέσεις προκαλούν ένα «αντανακλαστικό» ερέθισμα σε καθένα σημείο και όργανο του σώματος ξεχωριστά. Το αποτέλεσμα είναι η διέγερση του νευρικού και του αμυντικού συστήματος του οργανισμού.

Μέσα από τις πρώτες συνεδρίες ο ειδικός μας θα εντοπίσει τα σημεία που μπορεί να παρουσιάζουν ευαισθησία και αναλόγως θα προτείνει την κατάλληλη αντιμετώπιση.

Η συνεδρία διαρκεί 60 λεπτά, και για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος χρειάζονται συνήθως 6-8 συνεδρίες. Η ρεφλεξολογία πιο συγκεκριμένα βοηθάει στη:

1.Μείωση του στρες

Το στρες που προκαλείται λόγω της καθημερινότητας καταπονεί το σώμας μας και το κάνει λιγότερο ικανό στο να αντιμετωπίζει τις ασθένειες. Η ρεφλεξολογία  βοηθάει στην καταπολέμηση του καθώς έχει την ικανότητα να χαλαρώνει εξαιρετικά το σώμα.

2.Δραστηριοποίηση του νευρικού συστήματος & την μυϊκή χαλάρωση

Πολλές φορές προκαλείται συμφόρηση στις νευρικές οδούς που συνδέουν τους μύες με το υπόλοιπο σώμα και αυτό οδηγεί σε πόνο, κόπωση και άγχος. Η ρεφλεξολογία ποδιών διεγείρει τις νευρικές απολήξεις στα πόδια για να απελευθερώσουν την ενέργεια, με άμεσο αποτέλεσμα τη χαλάρωση των μυών και την αποκατάσταση της φυσικής αρμονίας.

3.Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος

Όλα τα συστήματα του σώματος χρειάζονται καλή κυκλοφορία του αίματος, προκειμένου να λειτουργήσουν σωστά. Το αίμα μεταφέρει θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο στα κύτταρα και απομακρύνει τα άχρηστα συστατικά και τις τοξίνες. Το άγχος και η ένταση σφίγγουν το καρδιαγγειακό σύστημα και περιορίζουν τη ροή του αίματος, με αποτέλεσμα να υπάρχει μικρότερη ποσότητα οξυγόνου στους ιστούς και η ενέργεια του σώματος να λιγοστεύει, κάνοντας όλα τα συστήματά να υπολειτουργούν. Ωστόσο, με τη ρεφλεξολογία βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος , αποβάλλονται οι τοξίνες και κατ’ επέκταση βελτιώνονται όλα τα συστήματα του οργανισμού.

4.Εξισορροπεί το σώμα

Η ρεφλεξολογία συμβάλλει αποτελεσματικά στη διατήρηση της ισορροπίας σε κάθε όργανο του σώματος.

Ηλεκτροβελονισμός

•ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική στο ανθρώπινο σώμα υπάρχουν κανάλια ενέργειας που ονομάζονται μεσημβρινοί. Όταν εμποδίζεται η ροή της ενέργειας σε αυτά τα κανάλια τότε εμφανίζεται μια πάθηση ή ασθένεια στον οργανισμό.

Ο ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες είναι μια σύγχρονη και απολύτως ακίνδυνη μέθοδος η οποία βασίζεται στον κινέζικο βελονισμό, σε αντίθεση με αυτόν όμως, χρησιμοποιεί ακροφύσια για να διοχετεύσει ηλεκτρικό ρεύμα τάσεως 10Hz στα βελονιστικά σημεία, ερεθίζοντας τα αντανακλαστικά σημεία των διαφόρων οργάνων και λειτουργιών του ανθρωπίνου σώματος αυξάνοντας τη χαλάρωση και την εξισορρόπηση και βοηθώντας την αποκατάσταση των διαφόρων δυσλειτουργιών του οργανισμού.

 

• ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

-Αποφεύγεται το τρύπημα με βελόνες

-Αποφεύγονται οι τοπικοί ερεθισμοί, σε περιπτώσεις φλεγμονών

-Δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης

-Είναι ιδανική επιλογή για όσους φοβούνται τις βελόνες

 

• ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙ

-Βοηθά τον εγκέφαλο να λειτουργήσει σε Άλφα κύματα (10 HZ)

-Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

-Μουδιάσματα δακτύλων και άκρων

-Κεφαλαλγία

-Ημικρανία

-Πόνοι αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης

-Πόνοι των αρθρώσεων και των κάτω άκρων

-Ισχυαλγία

-Οσφυαλγία

-Μυαλγία

X
Κάντε εγγραφή στο Newsletter Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλες μας τις προσφορές!