φορτωτής
  • Δωρεάν μεταφορικά  για παραγγελίες άνω των 50€

Μακιγιάζ - Νυφικό Μακιγιάζ - Επαγγελματικό - Express - Μαθήματα

Μακιγιάζ

Ένα απλό αισθητικό μακιγιάζ μπορεί να επιφέρει μια τέλεια αλλαγή του προσώπου αναδυκνείοντας πάντα τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά και διορθώνοντας ή κρύβοντας κάποιες πιθανόν ατέλειες.

Οι γυναίκες γνωρίζουν πως με τη βοήθεια ενός σωστού μακιγιάζ μπορούν αυτό να το επιτύχουν.

Στο χώρο μας κάνοντας χρήση εξειδικευμένων προΐόντων μακιγιάζ από τη σειρά καλλυντικών Jane Iredale συνδυάζουμε το άψογο αποτέλεσμα ενός αποτελεσματικού μακιγιάζ με ένα υγιές δέρμα. Η σύσταση των προΐόντων είναι όσο το δυνατόν πιο φυσική και συγχρόνως άκρως αποτελεσματική καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Προΐόντα δερματολογικά ελεγμένα, δοκιμασμένα, υποαλλεργικά μη ερεθιστικά που δε φράζουν τους πόρους κατάλληλα ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα έρχονται να πλαισιώσουν τις υπηρεσίες μας.

Νυφικό Μακιγιάζ

Για την ξεχωριστή αυτή ημέρα αναλαμβάνουμε τόσο το μακιγιάζ όσο και την φροντίδα του δέρματος, εξασφαλίζοντας έτσι τη διάρκεια, τη σταθερότητα και τη φωτεινότητα για πολλές ώρες.

Περιλαμβάνει δύο πρόβες διάρκειας 1 ώρα η καθεμία. 

Δώρο μια περιποίηση διάρκειας 1 ώρας και 30 λεπτών, ωστε να δώσουμε στην επιδερμίδα λάμψη, ενυδάτωση, φωτεινότητα.

Η διάρκεια του νυφικού μακιγιάζ είναι 3 ώρες το οποίο πραγματοποιείται στο χώρο σας, μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωή σας.

Επαγγελματικό Μακιγιάζ

Διάρκεια 45-60 λεπτά

Πιο εξειδικευμένο μακιγιάζ  προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε προσώπου  για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μας είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές είτε κοινωνικές.

Express Μακιγιάζ

Διάρκεια 20 λεπτά.

Εύκολα και γρήγορα εφαρμόζοντας τα άκρως απαραίτητα προΐόντα μακιγιάζ όπως βάση (make-up), ρουζ, mascara, κραγιόν σε διάρκεια μόλις 20 λεπτών θα ανακαλύψετε τη λάμψη, τη φωτεινότητα και την υγεία της επιδερμίδας σας, αναδεικνύοντας με φυσικό τρόπο την ομορφιά σας. 

Μαθήματα Μακιγιάζ

Πραγματοποιείται  σε 2-3 μαθήματα 1 ώρας το καθένα.

Προσωπικά μαθήματα μακιγιάζ εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα σε εσάς. Σας μαθαίνουμε πως να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό μακιγιάζ με το δικό σας τρόπο αναδεικνύοντας τα όμορφα σημεία του προσώπου σας. Συνήθως επιλέγουμε 2 είδη μακιγιάζ. Ένα πρωΐνό με πιο απλές φυσικές αποχρώσεις και ένα βραδινό για πιο έντονο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

X
Κάντε εγγραφή στο Newsletter Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλες μας τις προσφορές!